Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na pražském Andělu se ve středu konala slavnostní premiéra mysteriózního thrilleru Smršť, který je natočen na motivy knihy slovenského spisovatele Jozefa Kariky. V hlavních rolích se divákům ukáže Aňa Geislerová (48) a Tomáš Maštalír.

Herečka svým příchodem uchvátila. Objevila se v rudých šatech od Tatiany Kovaříkové, které jí padly jako ulité. V kombinaci s její blond hřívou dokonale ladily.

Aňa se nemůže dočkat, až široká veřejnost tento snímek uvidí. Do kin přichází 4. dubna. „V tom filmu necháváme divákům prostor, aby si vlastně sami domysleli, co vidí a nevidí. To, co se mé postavě stane, jsou běžné životní situace a působí na člověka, tak jak je to i ve filmu popsané. Je to zoufalství, sebeobviňování, selhání, a to znám z vlastního života, vytáhla jsem to při natáčení ze šuplíků,“ svěřila se Super.cz

Zároveň vystřihla poklonu svému slovenskému kolegovi. „Já mám ráda, když berou práci vážně a seriózně a není tam prostor pro zlehčování, sarkasmus a ironii. Je to těžká práce a všichni se na ni chceme soustředit. Byl úplně stejně zapálený do toho tématu a to je krásně, smekám před ním,“ dodala Aňa Geislerová.

„Vy v Česku velmi dobře víte, jak velká hvězda to je. Já jsem se na spolupráci s ní velmi těšil. Obdivuji ji a střetnutí s takovým hereckým partnerem je pro herce velké štěstí,“ oplatil jí lichotku Tomáš Maštalír.

Reklama

Další články

Načítám