Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Úspěšná Denisa Nesvačilová (32) měla tento rok velmi výživný. Pracovně se jí daří na jedničku. Z divadla létá do dabingu a zase zpátky a stihla nafotit snímky pro časopis Playboy. Na milostné scéně to bylo už trochu horší. I kvůli tomu se na ní podepsal stres a to se projevilo na její pokožce. Dodnes bojuje s ekzémem.

„Je to teď takové střídavě oblačno. Jak víme, tak venku začalo mrznout a sněžit. To pro nás ekzematiky není dobrá zpráva a ten mráz není úplně fajn a taky není tolik sluníčka. Ale držím se a taky je dobrý, že se teď nosí svetry, takže když se člověk osype, tak to není tak vidět. Je důležité tyhle věci přijímat, jak jsou, a když se osypu, tak prostě za chvíli to bude zas fajn,“ svěřila se Denisa Super.cz.

Kvůli kožnímu zánětu Denisa nepociťuje, že by přicházela o pracovní nabídky. „Už s tím umíme čím dál tím víc pracovat, takže to omezuje minimálně,“ dodala optimisticky krásná herečka, se kterou jsme si povídali na focení vánočních snímků a nové kolekce návrháře Dominika Navrátila.

Reklama

Další články

Načítám