Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Tereza Mašková (28) má za sebou velký rok. Vystupovala o sto šest, vydala desku a zářila ve StarDance. Příští rok se má stát konečně vdanou paní. Svatbu ale už několikrát posunula a neměla čas se do její přípravy vrhnout ani tentokrát.

Bylo toho teď hrozně moc. StarDance zabrala mnoho času, také příprava na Lucernu. Takže teď se to nějak nehrotilo, budou Vánoce, klid, čas, takže se to nějak všechno na svatbu promyslí. Ale o Vánocích mi prostě po všem vypne a stane se ze mě třeba rumová koule,“ smála se během rozhovoru pro Super.cz.

Řeč na veselku padla, protože v krásných šatech, které Tereza vynesla během finálového večera StarDance, mnohým nevěstu připomínala. „A tyhle jsou dokonce svítící,“ žertovala.

Ale ani příští rok nebude jen o svatební přípravě. Hned v průběhu ledna opět Tereza naskočí do rozjetého vlaku. „Já mám radost, že mohu dělat to, co mám doopravdy ráda a miluji. Jsem ráda, že ty příležitosti jsou. Do toho jedu ještě turné v březnu, těším se na Orchestr Karla Vlacha a na všechno ostatní,“ dodala Tereza Mašková.

Reklama

Další články

Načítám