Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec a komik Štěpán Kozub (28) si soukromí bedlivě střeží. Své publikum i přesto v minulosti často bavil vtipnými momenty ze seznámení s jeho školní láskou Bárou. Manželství, které před čtyřmi lety uzavřeli, jim však nevydrželo. A bavič se v tichosti rozvedl.

Seznámili se před lety během studií na konzervatoři. Manželství uzavřel Štěpán Kozub v srpnu 2019. S ženou Bárou, se kterou má Kozub dceru Anežku, se nikdy neobjevoval na společenských akcích. Příhodami o jejich seznámení a životě komik ale před publikem nešetřil. Manželství však zřejmě nebylo tak idylické, jak se zdálo. A v listopadu tohoto roku se tajně rozvedli.

Soudní řízení bylo zahájeno letos v srpnu 2023, tedy čtyři roky po svatbě. S informací přišel jako první Blesk, s tím, že rozhodnutí vešlo v platnost 21. listopadu. Co bylo důvodem rozpadu manželství, si herec nechává pro sebe. „Určitě se k věci nebudeme vyjadřovat,“ odvětila webu manažerka.

Štěpán Kozub mnohokrát bavil své publikum vtipnými příhodami o jejich seznámení. Z blondýnky Barbory byl tenkrát úplně paf, velké naděje si ale nedával. „Myslel jsem si, že ona je lesba, a ona si o mně myslela, že jsem gay. Tak jsme se nějakou dobu míjeli. Když jsem jí dal jednou pusu na krk, pak si řekla: asi je bisexuální,“ vyprávěl před časem v 7 pádech Honzy Dědka Kozub.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám