Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Začátkem roku šokoval Štěpán Kozub (28) své fanoušky pracovní pauzou, kterou oznámil. Za vším stál hercům zdravotní stav a komplikované plicní onemocnění, kvůli kterému potřeboval nutnou rekonvalescenci.

Herec a bavič je silný astmatik a v živém vysílání na sociální síti se rozpovídal o tom, že měl lékařem nařízené volno. Začátkem roku prodělal totiž silný astmatický záchvat. V posledních dnech mu ale zabraly léky a po zdravotní stránce se mu začalo dařit dobře.

Bez svého publika už Štěpán Kozub neumí být, a tak se několik dní po ohlášené pauze vrátil na jeviště. „Let's go. Stand up. Work, Comeback, “ napsal si bavič anglicky k fotce z ostravského comedy clubu, kde vystoupil. „Je skvělé vidět, že jsi v pořádku, Štěpáne,“ napsala herci jedna z fanynek.

Na svůj zdravotní stav si i nadále musí dávat pozor. „S lékařkou jsem řešil kouření, ale v mém případě se skončit ze dne na den nedá, tak jsem to musel hodně omezit,“ prozradil Štěpán Kozub, který se pozvolna snaží přestat s neřestí, která mu jako astmatikovi rozhodně nepomáhá. „Ještě před 14 dny jsem kouřil krabičku denně, teď se snažím dát si tak tři cigarety, mám to dovolené od lékaře, nemůžu moc, ale alespoň trochu můžu,“ dodal komik.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám