Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Matouš Ruml (38), který je známý především jako Lexa z Comebacku, je už 16 let ženatý s manželkou Terezkou a spolu mají tři děti. Jejich syn Nathanael už dávno propadl také herectví. S tatínkem nyní odehrál premiéru v pražském Divadle Kalich.

Stát na jevišti se synem Matouše neznervózňuje a vidí v tom výhodu. „Tím, že se se synem nepotkávám na jevišti poprvé, tak já už vím, jaký je kolega a jaký je profík. Ode mě ten přístup nebyl otcovský, ale kolegiální. Já jsem nechával i na režisérovi, aby s ním měl větší kontakt než já. Naopak jsme měli výhodu, že jsme spolu jezdili na zkoušky vlakem a říkali si texty,“ smál se Matouš během rozhovoru pro Super.cz.

O protekci se nejednalo. Do komedie Návštěva na zabití si Nathanaela vybral sám režisér hry. „Vždycky to tak je, že pan režisér obsazuje. On už s ním měl zkušenost v Zimní pohádce, syn tam hrál dětskou roli a teď už je dospívající.“

Ve hře, která vtipným způsobem poukazuje na to, že by člověk neměl dát na první dojem, exceluje také Sabina Laurinová (52) nebo Taťjána Medvecká.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám