Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vilmě Cibulkové (61) rozhodně nechybí energie a životní drive. Do všeho se pouští po hlavě. To ostatně dokázala během premiéry nové komedie ve Strašnickém divadle v Praze, kde mistrovsky hraje po boku Míši Dolinové (60).

V představení Růžové svatby ji vidíme v roli šedesátileté ženy, která je po rozvodu a užívá si zálibu v alkoholu. Sama Vilma je ale přísnou abstinentkou. Na jevišti si tak z lahví vína nalévá čaj, a to je oříšek „Ten čaj je močopudný a to velmi. Tím, že tu lahev vypiju hned v prvním obraze, tak další tři obrazy do pauzy trpím. Je to nezáviděníhodné,“ smála se Vilma během rozhovoru pro Super.cz.

Bez alkoholu herečka dokáže žít snadno, ale zato kouřit rozhodně přestat nehodlá. „Jsem velká kuřačka. To ne, to nepřestanu. Přestala jsem akorát, když jsem otěhotněla a pak jsem dva roky kojila, takže přes tři roky jsem nekouřila. Ale jsem prostě rodilý kuřák, protože rodiče kouřili, tak jsem začala kouřit hodně. 40 cigaret denně ale už dávno nedám. Pak jsem se vrhla na ty elektronické,“ objasnila oblíbená herečka, kterou diváci po přestavení zavalili pugéty.

Reklama

Další články

Načítám