Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Oblíbená herečka Vilma Cibulková (61) vypadá fantasticky a má energie na rozdávání. Na to, jak být stále fit, má jednoduchý recept. Sprchovat se v ledové vodě.

Ano, vřele to doporučuji. Každý den, každé ráno, poté, co se umyji normálně, tak pak na sebe pustím ledovku,“ rozpovídala se herečka Super.cz o svém každodenním rituálu.

Není tedy jediný den, kdy by ledovou sprchu vynechala. Jen letní, teplé počasí jí to někdy trošku komplikuje. „Dělám to pořád, neustále. Já vlastně víc trpím v létě, protože ta voda není absolutně studená. Málokde najdete v létě studenou vodu. V kamenném baráku možná, ale když vyrazíte do zahraničí, tak je to horší.“

My jsme si s charismatickou herečkou povídali během módní přehlídky zdravotních sestřiček v prostorách Fakultní Thomayerovy nemocnice, které má ukázat, že by pediatři a sestřičky měli nosit barevné pracovní oblečení. Bílé pláště totiž často děti děsí. I Vilma se do přehlídky zapojila a ukázala, jak by měla vypadat zdravotní sestra v barevném oblečení.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám