Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sopranistka a multižánrová zpěvačka Lenka Graf žije střídavě na Floridě a v Čechách, kde většinou tráví celé léto. Tentokrát se k nám dostala na skok už na jaře a vzhledem k tomu, že přiletěla na otočku pouze na týden, program měla opravdu nabitý.

Graf si nenechala ujít nabídku zazpívat na prestižní akci Fotbalista roku, kde loni poprvé zpívala duet s Petrem Kolářem (56). Jak se nechala slyšet, lepší příležitost představit svůj nový singl Everything Is Part Of One si snad ani nemohla představit. Singl je čerstvý, vyšel začátkem března a jeho producentem je slavný John Shanks, který je držitelem prestižního ocenění Grammy a autorem desítek hitů, např. pro Celine Dion, Enrique Iglesiase, Stinga, Take That, Westlife nebo kapelu Bon Jovi. V Los Angeles k písni natočila i videoklip.

„Na akci Fotbalista roku jsem vystupovala již podruhé a byla to pro mne samozřejmě velká čest. Mezi sportovci máme s manželem dost přátel. Jsem šťastná, že jsem zrovna tady mohla fanouškům slavnostně představit svoji nejnovější píseň Everything Is Part Of One, byla tu báječná atmosféra. A chystám další novinku. S Michalem Dvořákem v jeho studiu na Barrandově natáčíme novou skladbu, kterou pro mě složil,“ pochlubila se Lenka, která na prestižní večer oblékla nápadnou rudou róbu.

Natáčením nové písně s Michalem Dvořákem (58) z kapely Lucie, s nímž Lenka Graf spolupracuje teprve od konce minulého roku a pochvaluje si, že jsou spolu na jedné vlně, co se týče experimentování napříč různými hudebními žánry, její nabitý program ještě zdaleka nekončil.

Lenka Graf je zakladatelkou Nadačního fondu Energie pomáhá a čeká ji ještě práce s finální fází zajímavého edukativního projektu Energetická expedice. Je určený žákům druhého stupně základních škol a má jim pomoct zorientovat se v problematice energetické gramotnosti. Za pár týdnů se začíná testovat na prvních deseti školách, celý tým její nadace má tedy teď hodně napilno. Těsně před odletem zpět na Floridu pak Lenka stihla ještě fashion focení.

Reklama

Další články

Načítám