Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tři týdny před svátky přijela z Floridy, kde s rodinou žije, domů. Zpěvačka Lenka Graf se ale nevrátila jen kvůli Vánocům, které si chtěla užít v rámci českých tradic, ale měla i plné ruce, tedy spíš hrdlo, práce.

Lenka byla jedním z hostů pražského koncertu Hvězdy Vánoc v Divadle Broadway, kde zazpívala s operním pěvcem Adamem Plachetkou. Pak ji ale čekala velká výzva. Jako první Češka zazpívala na prestižním koncertu v Drážďanech. Dalšími hvězdami byl například Angelo Kelly ze známé skupiny Kelly Family nebo René Kollo, který sklízel úspěchy v La Scale i v newyorské Metropolitní opeře.

„Je to pro mne obrovská čest, že jsem na tomto prestižním koncertě v Drážďanech mohla vystoupit jako první Češka. Společně se světoznámým drážďanským chlapeckým sborem Dresdner Kreuzchor jsem v němčině i češtině zazpívala vánoční píseň Narodil se Kristus Pán i svoji sólovou píseň I Dare,“ uvedla Lenka, která si pod vánoční stromeček nadělila novou píseň, na kterou se posluchači mohou těšit hned na začátku ledna příštího roku.

Ani outfit Lenka neponechala náhodě, její tmavomodrá róba byla překrásná. „Já módu miluju, baví mě a užívám si ji. Šaty si vybírám sama, nevyužívám služby stylistů,“ řekla přímo po vystoupení.

Související témata:
Angelo Kelly

Reklama

Další články

Načítám