Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sedmý galavečer organizace Clash of the Stars přilákal spousty fanoušků, ale také známých osobností. Těsně u klece ani v tomto případě nesedělo příliš celebrit, které by si bizarní a sportovní bitvy užily poprvé.

Nejočekávanějším zápasem byl box mezi mediálním magnátem Jaromírem Soukupem (55) a kontroverzním Alešem Psychopatem Bejrem. Ten nakonec skončil diskvalifikací Bejra a vítězstvím Soukupa.

A právě Jaromír Soukup měl v publiku několik známých, ale také rodinu, která mu fandila. Dokonce ho přišla podpořit i jeho dcera Natálie, kterou tátova výhra velmi dojala. Po zápase se spolu vyfotili i v zákulisí, kde se lehce slavilo.

Věrným fanouškem této organizace a bitev je MMA zápasník Karlos Vémola (38), ten dorazil i se svou manželkou Lelou Ceterovou (34), se kterou sledovali bitvy v první řadě u klece. Návštěva turnaje nebyla první ani pro influencerku Dominiku Myslivcovou (29), která dorazila s partnerem Zdeňkem a kamarádkou.

Avšak premiéra to byla pro bývalého fotbalistu Tomáše Řepku a jeho manželku, moderátorku Kateřinu Kristelovou (44). V galerii se podívejte, kdo si tento turnaj nenechal ujít.

Reklama

Další články

Načítám