Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hvězda Hry o trůny Sophie Turner (28) je po rozchodu s Joem Jonasem znovu ve vztahu. Pár tvoří se čtyřiatřicetiletým aristokratem Peregrinem Pearsonem, s nímž byla už několikrát spatřena v Londýně.

Ačkoli se ani jeden ke vztahu zatím oficiálně nevyjádřil, z fotek je jasné, že mezi nimi vzplála vášeň. Při páteční procházce se sice oba nejdříve snažili působit nenápadně a maskovali se slunečními brýlemi i kšiltovkami, fotografové herečku ale bezpečně poznali. Nakonec se pár přestal žinýrovat a paparazziům dopřál i pohled na něžnosti.

Pearson je potomkem 4. vikomta z Cowdray a členem velmi zámožné rodiny, jejíž jmění je odhadováno na 224 milionů liber, v přepočtu přes 6,3 miliardy Kč. Firma Pearson patří k největším nakladatelským domům, zabývá se také technologiemi v oblasti vzdělávání. Není proto divu, že například britský Daily Mail o Peregrinovi píše jako o nejlepší partii v Británii.

S herečkou byl Perry, jak je Peregrin znám v okruhu svých přátel, poprvé viděn v říjnu. Měsíc předtím se rozešel s modelkou Marií-Olympií, dcerou řeckého korunního prince Pavla.

Expartnerem Sophie je Joe Jonas, s nímž má dvě dcery, Willu a Delphine. O rozvod požádal zpěvák letos v září. Seriálová Sansa Stark údajně poslední dobou dávala přednost večírkům před rodinným životem, a právě její party život byl prý jedním z hlavních důvodů, proč se její manžel rozhodl k tak radikálnímu kroku. Rovněž v září dospěli k dohodě o dočasném opatrovnictví dcer.

Reklama

Další články

Načítám