Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už tento týden se diváci dočkají třetí série drsné reality show Survivor Česko a Slovensko, kde proti sobě bude ze startu opět soupeřit kmen „běžných lidí“ a kmen VIP osobností.

Fanoušci se mohou těšit nejen na psychologické a fyzicky náročné disciplíny, kterým budou soutěžící postaveni tváří v tvář, ale také na krásnou podívanou.

Letos se totiž v Survivoru sešly i pořádné kočky, které si budou vyhřívat svá těla ve spalujících vedrech, která v Dominikánské republice panují. Některé z hráček už fanoušci bezpečně znají, s některými se teprve budou seznamovat.

Za ženy si v Survivoru zasoutěží maminka tří dětí Ornella Koktová (31), topmodelka Denisa Dvořáková (34), herečka Ivana Jirešová (47), zpěvačka Adéla Krejdlová (23) nebo influencerka Ráchel Karnížová, která zářila minulý rok i v Love Islandu.

V televizi se objeví také sexy policistka Kristina Alexandra Hrbková, exotická kráska Yenifer Cao nebo Veronika Sandholzová, která má za sebou účast v soutěži krásy.

V galerii se podívejte, jaké krásky letos zabojují o titul Survivora.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám