Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vojta Drahokoupil (28) šokoval fanoušky a fanynky. Na sociální síti šel ven s děsivou pravdou. Před více než půl rokem mu lékaři zjistili v těle nález v blízkosti pohlavního orgánu. Muzikálový zpěvák tak zažíval týdny hrůzy a obával se toho nejhoršího.

„Před 8 měsíci mi v těle našli nález, který většinou u kluků v mém věku znamená predikci toho nejhoršího onemocnění. Snažil jsem se na to nemyslet a nikomu to krom Marleyho (jeho pes, pozn. redakce) neříkat, ale tenkrát mě v nemocnici paní doktorka extrémně vyděsila a já musel jen prostě doufat do doby, než se mi to potvrdí a nebo vyvrátí,“ svěřil se Vojta fanouškům.

Po měsících strachu mu paní doktorka na urologii konečně sdělila, že je vše v pořádku. „Zahoďte všechny obavy ohledně onemocnění z hlavy, jste zdravej a máte to pěkný,“ popsal slova lékařky se smíchem a úlevou.

Umělec nyní nabádá ostatní muže, aby nezapomínali a nebáli se preventivních prohlídek na urologii. „Chlapi, je to nepříjemný, choulostivý, ale mega potřeba! Dojděte si preventivně nechat checknout vercajk, protože vás ani nemusí nic bolet a můžete mít v sobě zárodek neštěstí,“ dodal ostatním odvahu.

K příspěvku dala palec jako jedna z prvních Anička Slováčková (28), která bohužel neměla od lékařů tak dobré zprávy jako Vojta a už podruhé bojuje se zákeřnou rakovinou. Národu ukazuje, jak velkou bojovnicí je.

Související témata:
Urologie
Nález

Reklama

Další články

Načítám