Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Loni na jaře se Vojta Drahokoupil (28) rozešel po několikaleté známosti s přítelkyní. Ač by někoho napadlo, že za jeho změnou image a ostříháním dredů, které měl několik let, stojí nová žena, mýlil by se. Na tu pravou stále nenarazil a je na lovu.

„Snažil jsem se o to, abych to vydržel ještě rok, ale už to nešlo. Ono to doplétání opravdu bolí, to starání se bylo hodně náročný a zároveň máte omezenou možnost, co s těmi vlasy udělat,“ svěřil se Vojta s tím, že žádná žena za proměnou není. Zpěvák ani aktivně novou lásku nehledá a čeká, co mu život přinese.

Trendu seznamovacích aplikací zatím nepropadl. „Co se týče holek, jsem otevřený, nejdu tomu vyloženě naproti, nejsem vypisovatel a nejsem ani na těch seznamkách a jsem spíš takový, že to přijde, až někoho potkám,“ prozradil Super.cz Vojta Drahokoupil, kterého jsme potkali na zkoušce muzikálu Troja v Divadle Broadway.

A v jakých vodách hudebník tedy většinou loví? „U mě to většinou přeroste z nějakého kamarádství u lidí, které znám už dýl, a oni mě. Myslím si, že na úplně novou známost nejsem stavěný, už mám tu bublinu uzavřenější, tak uvidím, která z kamarádek se mnou začne chodit,“ prozradil zpěvák se smíchem a dodal, že nepatří mezi hudebníky, kteří hledají mezi svými fanynkami. „Já jsem nikdy s fanynkou nic neměl, ta oddanost fanoušků, tak bych si ten vztah nikdy tím nechtěl pokazit,“ řekl zpěvák.

Reklama

Další články

Načítám