Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Daniela Krejčíka (29) znají lidé jako úspěšného divadelního i televizního herce nebo dabéra. Avšak má za sebou velmi zajímavé zkušenosti z dospívání, ke kterým se jen tak někdo nedostane.

Dříve si totiž přivydělával i v pohřební službě. „Jsem poctivé dítě z pohřební služby, teď jsem tam s našima trávil poměrně dost času a bylo to zvláštní. Já jsem odešel z domu, když mi bylo šestnáct, a teď jsem tam začal pravidelněji jezdit. Mám i pohřební auto, což je super, protože se s ním dá kdekoliv zaparkovat. Nikdo vám ho neodtáhne, takže zpětně zjišťuji všechny výhody tohoto života,“ prozradil Daniel Krejčík, který se tak setkal i s nebožtíky.

„Já jsem jako malý pomáhal navlékat ponožky… Tak to byla taková jedna z mých prvních brigád, takhle to zní divně, ale kdyby byl táta pekař, tak dělám rohlíky. Umím spousty věcí, které se mi podle mě nebudou nikdy moc hodit. Třeba umím napsat parte,“ svěřil se herec i se svou oblíbenou černou historkou.

„Když jsem našim řekl, že chci být herec, tak táta říkal, no tak buď, hlavně že nechceš být doktor, to bys mi kazil práci. Ale když chceš být herec a budeš špatný, tak můžeš mluvit nebo zpívat tady na pohřbech, tam už si nikdo stěžovat nebude. Hlavně se nauč plakat na povel, protože plačky, to u nás doma jede,“ prozradil Daniel Krejčík.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám