Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Všichni, kdo sledují zpěváka Milana Peroutku (34), museli postřehnout, že se změnil jeho styl oblékání. Velkou roli v tom sehrál jeho partner Dominik Roubínek, s nímž v létě uzavřel registrované partnerství.

S partnerem se snaží se sladit, jak můžete vidět na snímcích ve fotogalerii. Zajímavé outfity Milan obléká na společenské akce i vystoupení. Pravidelně se díky tomu objevuje v rubrice módních policistů. „Má v tom prsty Dominik, protože ho to baví. A já jsem v tom odvážný a nechám si od něj poradit. Je to inspirace ze zahraničí, že už nestačí jen smoking a bílá košile. Já jsem rád kreativní a těší mě, když to někdo ocení,“ řekl Super.cz Milan.

Zajímavý semišový oblek v červené barvě a nohavicemi lehce do zvonu zvolil Milan i na koncert k nedožitým 85. narozeninám skladatele Karla Svobody, kde vystupoval. „Zdál se mi hezky šedesátkový, že to i hezky souzní s tou dobou,“ vysvětloval. V našem videu prozradil, kolik vlastně má obleků doma a že si některé modely jenom půjčuje. „Snažíme se nad tím uvažovat i ekonomicky a ekologicky,“ dodal.

Reklama

Další články

Načítám