Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Naším dalším hostem v pořadu Superchat s moderátorem Ondřejem Kočím byla Martha Issová (43). Herečku aktuálně diváci vídají v seriálu Vytoč mého agenta na televizi Prima. Během našeho rozhovoru ale prozradila novinku pro fanoušky, která je zrovna nepotěší.

Martha se totiž rozhodla dát si od herectví pauzu. „Hraji v Dejvickém divadle, kde jsem ale poprosila o chvíli volna, podstoupení. Mně teď bude 43 let a nějak to na mě přišlo. Bilancování a potřeba určitého zastavení se v životě. Rozhlédnutí se v životě, co jsem udělala, kam směřuji a kam chci směřovat dál,“ svěřila se herečka během našeho rozhovoru.

Minimálně rok ji tak neuvidíme v nových projektech. „Říkala jsem si, že v tom tempu, ve kterém jsem v uplynulých letech žila, a to v rámci práce, péče o rodinu, to asi už nezvládnu. Tak jsem si naordinovala drobné zastavení. Teď tedy nezkouším žádné nové představení ani nechystám žádné natáčení a dala jsem si minimálně rok na to, abych se věnovala dětem, a také trochu sama sobě,“ vysvětlila herečka důvody svého rozhodnutí.

Celý Superchat s Marthou Issovou zhlédněte tady ve videu anebo si ho pusťte ve všech podcastových aplikacích.

Reklama

Další články

Načítám