Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tentokrát se šestý smysl fanoušků hereckého manželského páru Sofíe Vergary (51) a Joeho Manganiella (46) nemýlil. Poté, co herečka odjela oslavit narozeniny do Itálie bez svého muže, a ten jí zároveň v den jejího narození napsal stručné přání, se potvrdilo to, co předpovídala i řada jejich sledujících na Instagramu. Že to mezi nimi skřípe, bohužel nyní potvrdili i samotní hlavní aktéři. A to dokonce natolik, že se po sedmi letech odloučili a uvedli, že provedli těžké rozhodnutí vedoucí k rozvodu.

Kolumbijsko-americká herečka ze seriálu Taková moderní rodinka a její protějšek, známý například ze série Bez kalhot či seriálu Pravá krev, se brali v roce 2015 na Floridě.

„Udělali jsme složité rozhodnutí vedoucí k rozvodu. Jako dva lidé, kteří se velmi milují a záleží jim na sobě navzájem, zdvořile žádáme o respektování našeho soukromí v tuto dobu, kdy se pokoušíme o novou fázi našeho života,“ stálo ve společném prohlášení páru.

Dvojice se v květnu rovněž rozhodla prodat společné sídlo v Beverly Hills, které si společně pořídili v roce 2014. Požadovali za něj 18 milionů dolarů, což bylo o 7,4 milionů více, než byla jeho pořizovací cena.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám