Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Fanoušci Sofíe Vergary (51) a Joeho Manganiella (46) začali houfně spekulovat nad tím, zda je mezi hvězdným manželským párem vše v pořádku... Jejich podezření podnítilo hercovo příliš ‚chladné‘ přání k 51. narozeninám jeho ženy, které sdílel na svém Instagramu.

Joe se přitom ‚provinil‘ pouze tím, že k jejich společné fotografii napsal: „Všechno nejlepší k narozeninám, Sofio!“ Zřejmě netušil, jakou lavinu komentářů tím spustí. Znepokojení fanoušci totiž rozjeli doslova detektivní činnost!

„Něco se určitě děje. Nekomentuje ani její fotky, které zveřejnila. Hmmm...,“spekuluje jeden uživatel a další přitakávají: „Ach ne, trable v ráji, cítím to,“ nebo „To bylo jako co? Nazvat ji jménem, je jako kdyby ji napomínal."

„Joe, doufám, že jste v pohodě, tohle bylo velmi odlišné (chladné) přání k narozeninám vaší ženě ve srovnání s těmi předchozími,“ dělá si starost další uživatel a přidává smutné emotikony.

„Jsem jediná, komu se nelíbí, jak to zní? ‚Sofia‘... žádné moje lásko, má milovaná ženo,“ neskrývá rozhořčení další fanoušek.

Pravdou zůstává, že Sofia příspěvek rovněž neokomentovala a narozeniny slavila na italském ostrově Capri a není jasné, zda je Joe na dovolené s ní. Prozatím na žádném z jejích příspěvků vidět nebyl.

Joe a Sofia tvoří pár devět let. V prosinci roku 2014 pouhých šest měsíců od chvíle, kdy spolu začali randit, ji Joe požádal o ruku. Vzali se následujícího roku v listopadu na Floridě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám