Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Čtyři roky mlčel. Jazyk mu rozvázala až slova jeho exmanželky Gabriely Soukalové (34) o mimosoudním vyrovnání ve výši 60 milionů korun. To najednou bývalý badmintonista Petr Koukal změnil názor a obul se nejen do své bývalé lásky, ale i do jejího právního zástupce Jaroslava Ortmana. O něm mimo jiné prohlásil, že je senilní alkoholik. Jak na to právník pro Super.cz reagoval?

„V momentu, kdy má bývalá žena začala před třemi lety pravidelně plnit mediální prostor lživými vyjádřeními týkajícími se důvodů a okolností našeho rozvodu prostřednictvím svého tehdejšího právního zástupce, senilního alkoholika JUDr. Ortmana, jsem se zařekl, že se nikdy nesnížím k tomu, abych se jakkoli veřejně vyjadřoval nejen k těmto účelovým výrokům, ale i k celé situaci,“ vzkázal Blesku badmintonista a vlajkonoš české olympijské výpravy z Londýna roku 2012.

Stalo se tak poté, co deník informoval o údajném mimosoudním vyrovnání ve výši 60 milionů korun, které má sportovec v souvislosti s rozvodem zaplatit. Na to, že se rozhodl celou věc nekomentovat, se docela rozpovídal, co říkáte?

„Přijde mi velmi nedůstojné řešit tyto záležitosti veřejně a nevidím v tom žádný smysl,“ trvá na svém Koukal.

Zajímalo nás, co na jeho slova říká právník Jaroslav Ortman, který Soukalovou ve sporu s exmanželem zastupoval. V souvislosti s vyjádřením badmintonisty si ani on servítky nebral. Na rozdíl od sportovce se ale nesnížil k osobním útokům.

„Musím říct, že mě jeho slova šokovala. Jeho slova vnímám jako urážku své osoby a vyvodím z toho odpovídající důsledky,“ řekl Super.cz s tím, že celou věc nenechá jen tak. Pro Koukala tak celá záležitost nekončí, spíš naopak.

Reklama

Další články

Načítám