Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Druhý taneční večer mají soutěžící letošního StarDance za sebou. Taneční parket jako první musel opustit herec David Prachař (65) s tanečnicí Zuzanou Dvořákovou Šťastnou. Konec večera se neobešel bez nešťastného přeřeku Marka Ebena.

Moderátor popletl jména tanečnic a místo Zuzany Dvořákové Šťastné řekl jméno Kateřiny Bartuněk Hrstkové, což některé zmátlo. Porota ani ve druhém kole soutěžící nešetřila a pustila se do drsného hodnocení. Tentokrát to nejvíce schytal kajakář Vavřinec Hradilek. I přes zvedačky, které na parketu předvedli, příliš vysoké hodnocení nedostali. „Chyběl mi rytmus v těle, vůbec to tam nebylo,“ řekla k jejich tanci Tatiana Drexler.

Fantastický výkon naopak podle Drexler předvedla Eva Adamczyková (30), která se při valčíku na parketu vznášela jako princezna. Svým výkonem plným energie zaujal i její manžel Marek Adamczyk (36), který měl se svou tanečnicí sobotní večer poněkud ztížený.

Lenka Nora Návorková musela kvůli poraněnému kotníku tančit bez bot. I přes problémy s nohou, kvůli kterým nemohla obout taneční střevíce, předvedli skvělou sambu. „Možná buďte ráda, že jste dnes tancovala bez bot, protože v některých pasážích jsem si myslela, že vašeho partnera nedohoníte,“ řekla se smíchem Tatiana Drexler.

Svým smyslným výkonem okouzlila porotu i televizního diváka také Iva Kubelková (46), která předvedla nejlépe hodnocené tango večera. Richard Genzer poprvé během hodnocení udělil devítku a pár získal 25 bodů. Herečka Ivana Chýlková nastoupila na parket tentokrát v rytmu samby a dala na odiv zejména své nekonečně dlouhé nohy.

Který pár vás ve druhém kole nejvíce zaujal?
Iva Kubelková a Martin Prágr
19,7 %
Eva Adamczyková a Jakub Mazůch
43,5 %
Darija Pavlovičová a Dominik Vodička
8,9 %
Tereza Mašková a Daniel Kecskeméti
4,1 %
Ivana Chýlková a Jan Tománek
5 %
Vavřinec Hradilek a Kateřina Bartuněk Hrstková
3,7 %
Josef Maršálek a Adriana Mašková
2,9 %
David Prachař a Zuzana Dvořáková Šťastná
2 %
Marek Adamczyk a Lenka Nora Návorková
7 %
Richard Krajčo a Dominika Rošková
3,2 %
Celkem hlasovalo 21772 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám