Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na televizních obrazovkách vystřídá divácky mega úspěšný Smysl pro tumor další seriál. Nese název To se vysvětlí, soudruzi! a odehrává se v minulém století v socialistickém Československu ve výzkumném ústavu, který zkoumá paranormální jevy. V hlavních rolích se vedle Jiřího Macháčka (57), Anny Fialové či vítězů StarDance Jana Cin (36)y a Dariji Pavlovičové (22)  objeví také Lenka Termerová.

Herečka byla spokojená i se svojí vizuální podobou v roli asistentky šéfa ústavu. „Mám krásnou paruku, i když ta příprava se mi líbila méně, protože jsem musela chodit o hodinu dřív než ostatní. Všem se nám ten scénář moc líbil a dohromady jsme fungovali úžasně. Byli jsme jako taková parta na táboře,“ užila si natáčení herečka. I když je v babičkovském věku, vždycky omládne.

Herečka konečně vybalancovala práci a soukromý život, což se jí dřív nedařilo. „Teď je to nastavené krásně, mám čas na obojí a není to tak, že bych byla zchvácená, jako jsem to v některých dobách zažívala a měla jsem výčitky, že se rodině dostatečně nevěnuji, a lítala jsem mezi jedním a druhým,“ vzpomínala Termerová, kterou teď čeká jeden filmový a jeden divadelní projekt.

Herečka prozradila, že už není jen pětinásobnou babičkou, od dcery Marthy Issové (43) má dvě vnučky, od syna dokonce tři vnoučata, ale také prababičkou. „Teď už bych mohla být hlídací babička, ale protože jsem nebyla, dcera si našla úžasnou hlídačku, která už patří do rodiny. A nejstarší vnučka má od června holčičku, Nelinku, tak už jsem prababička,“ prozradila.

Reklama

Další články

Načítám