Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bratr Agáty Hanychové (38) Cyril Navrátil provozoval ještě nedávno pojízdnou kavárnu. Pojízdný karavan Café Poeta dělal lidem radost ve Slaném, všestranný Cyril v něm pořádal i nejrůznější scénická čtení a další akce.

S oblíbenou kavárnou se ale nedávno rozloučil a karavan šel do prodeje. Navrátil byl několikrát vykraden a další investice už by se mu nevyplatily.

„Bohužel loupežníci + nízká návštěvnost = konec,“ napsal smutně na sociální síti Navrátil, který byl jen loni v říjnu vykraden dvakrát.

„Minule se mi kromě jiného ztratilo unikátní pero za 1800 korun, které je jediné svého druhu, takže pokud ho bude někdo používat, může se tím i sám usvědčit. Tentokrát si zloděj nebo zloději odnesli mlýnek na kávu, hrnek s logem Café Poeta a další věci,“ řekl tehdy Kladenskému deníku smutný Cyril Navrátil, který je také překladatelem, básníkem a hispanistou. Bohužel tak přišel o svou vysněnou práci a zároveň velký koníček.

Reklama

Další články

Načítám