Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hvězda MasterChefa Denisa Cziglová bohužel prohrála svůj boj se zákeřnou rakovinou. Denise drželo palce celé Česko, lidé se jí skládali na finančně nákladnou léčbu. Bohužel Denisino tělo už nezvládlo s nemocí dál bojovat.

„Tyto řádky se nepíší lehce, ale naše Denisa dnes prohrála svůj boj s těžkou nemocí. Bila se statečně až do samého konce. Naše bolest je veliká, ale upřímně věříme, že už je jí lépe,“ napsala fanouškům Denisina rodina.

„Dodávali jste celé naší rodině sílu do každého dalšího dne, byly to pro nás nejhorší chvíle života a hodně těžký boj se zákeřnou a zlou nemocí. Díky vám všem, kteří jste se snažili Denisce ty poslední měsíce a dny zpříjemnit a ulehčit,“ pokračovala rodina, která poděkovala také andělům domácího hospice ze Zahradníkové. I díky nim mohla být Denisa doma do úplného konce.

„Sbohem lásko naše, nikdy na tebe nezapomeneme, teď už odpočívej,“ dodala rodina Denisy.

Denisa soutěžila v MasterChefovi v roce 2019. Tehdy nevyhrála, ale svým příběhem i vystupováním se zapsala do srdcí diváků. Prozradila, že rakovina jí byla diagnostikována pár měsíců před svatbou v roce 2014. S nádory na mozku se snažila bojovat všemi možnými způsoby, absolvovala operace, bioléčbu, chemoterapie i ozařování. Její tělo bohužel nezvládlo zákeřnou rakovinu porazit.

Reklama

Další články

Načítám