Hlavní obsah
Článek

Modelka Pavlína Pořízková (46) utrpěla před čtyřmi roky obrovský psychický šok. Byla jako první vyhozena ze soutěže Dancing With The Stars. Následně ji kvůli monstróznímu egu a nafoukanosti vyhodili z další soutěže America´s Next Top Model. Pavlína se prý poté zhroutila a užívala těžká antidepresiva. Kvůli nim se ale málem rozvedla, protože se stala citovým ledovcem.

Po dvojitém vyhazovu prý trpěla vážnými stavy úzkosti a psychiatr jí předepsal lék Lexapro. V listu Huffington Post teď napsala, že nechápe, proč ji diváci ze soutěže Dancing With The Stars poslali domů mezi prvními. „Nedokázala jsem přijít na to, co jsem udělala tak špatně, že jsem byla tak neoblíbená,“ tvrdí šestačtyřicetiletá modelka.

Pak ji vyhodili i z America´s Next Top Model a přišla léčba medikamentem Lexapro. „Naneštěstí to všechno ihned odvysílali v tomto pořadu. Byla jsem odsouzena jako blázen. Labilní,“ píše Pavlína.

Dva roky užívala lék, který z ní učinil bezcitnou a asexuální ženu. „Sexuálně jsem se odcizila od manžela,“ přiznává modelka. Jejím chotěm je hudebník Ric Ocasek.

„Cítila jsem se, jako kdybych dostala emocionální botox,“ přiznala Pavlína, která se stala první modelkou z východní Evropy, jež se dostala na titulní stranu prestižního plavkového vydání časopisu Sports Illustrated.

Další články

Načítám