Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Stejně jako většina přítomným dam dorazila i Miss Earth Tereza Fajksová (34) na Český ples bez svého dlouholetého partnera Luboše Gregora, s nímž letos oslaví 18 let vztahu a má s ním dvě děti. „Mám na to argument. Někdo musí hlídat děti a holky se taky někdy musejí bavit,“ vysvětlovala, proč přišla s kamarádkou.

Tereza opět oblékla róbu od svého dvorního návrháře Miroslava Michaela Knota. „Každý rok chceme, aby byly šaty trošku jiné. Letos jsme se rozhodli pro eleganci. Taková královská klasika, minimalistický styl a za dámu,“ popisovala svůj pocit z outfitu doplněného i dlouhými rukavičkami, od kterého se daly oddělit rukávy suplující kabátek.

Možná by se seriózními modely ještě mohla počkat, až bude vdanou paní, podotkli jsme. Loni konečně partner požádal Terezu o ruku a letos by se měla konat svatba. Ale na tu to stále nevypadá. Nemají ještě ani termín.

„Máme zásadní problém, že nemůžeme najít místo. Takové to ideální, které by mi padlo do oka a řekla bych si: Jo, tady bych to chtěla! Možná skončíme na radnici. Ale kdy, fakt nevím. Teď budeme rekonstruovat dům, do toho děti, práce… Vždycky se potkáme mezi osmou a devátou večer, oba úplně vyšťavení, a na řešení svatby není čas ani síla. Třeba to stihneme do tří let,“ uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám