Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

S partnerem, bývalým basketbalistou Lubošem Gregorem, sice žije už sedmnáct let a mají spolu dvě děti, čtyřletou dceru Lilien a dvouletého syna Sebastiana, na žádost o ruku si ale bývalá vítězka světové soutěže krásy Miss Earth Tereza Fajksová (34) dlouho počkat. Přišla až loni v květnu a konečně chystá svatbu, která proběhne příští rok.

Tereza se většinu času věnuje dětem, užila si s nimi pestré prázdniny, o nichž nám vyprávěla během našeho rozhovoru, kdy jsme ji vyzpovídali před přehlídkou společenských šatů brněnských návrhářů v rámci tradičních veletrhů Styl a Kabo. Právě od jednoho z nich, Miroslava Michaela Knota, bude mít i svatební šaty.

"Do roka a do dne to nestihneme, ale teď partner přišel s tím, kdy tedy bude ta svatba a nechal všechno na mně. Takže udělal chybu," smála se. Svatební šaty vybírá už teď. "Jsem v tom dost nerozhodná, protože už jsem na sobě měla snad stovky svatebních šatů a pokaždé se mi ten střih líbil a seděl mi. Budu mít asi troje, hlavní obrovské, abych byla nepřehlédnutelná, pak nějaké jednodušší a koktejlky na párty," vypočítala.

Pokud jde o místo, rozhodně se bude svatba konat venku. "Chci to v toskánském stylu, možná to bude i v Itálii, tu milujeme a v Římě přišla i ta žádost o ruku. Chtěla bych tam mít i velký stan a všechno v bílých a pastelových barvách. Už to mám všechno v hlavě, tak už jen, aby mi to bylo schváleno. Rozpočet bude velmi vysoký, tak to snad nějak zvládneme," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám