Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Před devíti lety přišla Šárka Grossová o manžela, expremiéra Stanislava Grosse, který podlehl amyotrofické laterální skleróze, nemoci, kterou znáte pod značkou ALS. Stres kvůli náročné péči o muže i kvůli hejtům, kterých se dočkala, si vyžádal své.

„Stres se na mně určitě podepsal. I když jsem se snažila být pozitivní před holkami, aby je to nesmetlo, stresy fungují, pracují. Ukázalo se to časem. Musela jsem podstoupit tři operace. Měla jsem nádor, ale nebyl zhoubný. Maminka ale zhoubný nádor měla. Bylo mi doporučeno vyndat toho co nejvíce,“ řekla Šárka moderátorce Gabriele Wolfové v naší talk show Superchat.

Lékaři jí odstranili obě prsa, dělohu i vaječníky. „Nechtěla jsem přijít o svá prsa, to žádná ženská, ale co se dá dělat. Člověk chce zůstat zdravý. Dám přednost zdraví než estetice,“ vysvětluje Šárka.

Hejty byly náročné nejen pro ni, ale také pro dcery Natálku a Denisu. „Nenávist lidí je, neříkám, že všech, ale je. Jako o Natálce, když byla malá, říkali, že je protekční spratek, ale teď už je to trošku zažehnaný tím, že jí spoustu lidí mělo možnost vidět,“ říká o úspěšné dceři Šárka.

„I já si hodně přečetla. Většinou to píšou lidi, kteří si vylévají svoji nemocnou dušičku. Beru to tak. Lidé budou nenávistní, budou závidět. Kdyby znali můj život, tak by věděli, že není zas tak co závidět, dodala Grossová v Superchatu.

Reklama

Další články

Načítám