Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Emma Smetana (36) a Jordan Haj (35) patří mezi nejstylovější pár českého showbyznysu. A také na nedávné společenské události, kde se představoval nový parfém, nezklamali a měli vše do posledního detailu vyladěné.

Tentokrát se sladili do tmavých barev, které spojili s nadčasovými i moderními prvky módy.

„Já mám všechno ze sekáče s výjimkou kožených kalhot, které jsem se nedávno rozhodla pořídit jako povinný základ správného šatníku. Zdálo se mi to pro dnešní večer správné. Boty Gucci mám od Jordyho a nosím je všude, ty už znáte,“ řekla Super.cz Emma Smetana, která se už v sobotu večer objeví v novém primáckém seriálu Eliška a Damián. Herečka k outfitu zvolila také kápě. S precizním líčením, kterému dominovala červená rtěnka, se svěřila do rukou profesionála.

Hudebník Jordan Haj oblékl několik vrstev. Zajímavým prvkem byla nejen sukně, ale také krátké extravagantní sáčko.

„Původně jsem měl jiné sako, ale když jsme měli líčení, tak jsem uviděl sako od On The Boat, které k tomu ostatnímu sedělo lépe. Sukně je od francouzského šlechtice, mám ji patnáct let,“ svěřil se Jordan s tím, že je mu sukně velká, a tak celý outfit výrazně navrstvil.

„Musím ji nosit takhle vysoko, těsně pod prsy, tam jsem nejužší. Pod tím mám kalhoty a ještě svetr,“ prozradil Jordan.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám