Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Emma Smetana (36) a Jordan Haj (35) vyrazili na filmový festival v Karlových Varech zejména za prací. V rámci události měli pět koncertů, přesto si prý stihli užít i nějakou zábavu.

"Jsme rádi za to, že můžeme být pracovití a někdo o to stojí. Já jsem tady první dva dny bojovala o hlas a vybojovala jsem ho. Vrátil se, respektive úplně neodešel, šla jsem to oslavit na něco, čemu se říká večírek. Měli jsme tady kamarády, takže byl večírek,“ prozradila zpěvačka a moderátorka Emma Smetana pro Super.cz.

Páru to slušelo nejen na pódiu, ale také během procházek lázeňským městem. Jordan Haj i tento rok oblékl pohodlnou sukni, za kterou se zkrátka někteří lidé otočí.

„Myslím si, že tady je to intenzivnější, je na to zaměřená pozornost a živíte to trošku i vy, to pojmenování extravagantní. Neříkám, že sukně není extravagantní, ale s pohledy lidí se nepotkávám, jenom s těmi milými. Když je chytnu, tak je opětuji také milým pohledem a říkám si, že to nemá nic společného se sukní,“ prozradil Jordan.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám