Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Slova plná smutku od dnešní noci proudí na jeho stránku na sociálních sítích. V pátek večer nečekaně zemřel zpěvák Daniel Vali, známý zejména ze svého působí v kapele Maxim Turbulenc. Bylo mu pouhých 53 let.

Nic nenasvědčovalo tomu, že by měl náhle opustit svět. Je to jen pár dní, kdy Daniel koncertoval. „Ještě minulou sobotu jsem Ti vařila kávu, než jste vyrazili na Tvé poslední vystoupení. Byl jsi plný elánu a pohody. Vůbec tomu stále nemůžu uvěřit. Tolik jsme toho prožili. Ať Tvé vtipy dělají radost na druhé straně,“ napsala na facebookovou zeď jeho kamarádka Terezie Nováková Kozderková.

Smutné vzkazy posílají i další lidí, kteří na Daniela vzpomínají jako na skvělého kamaráda i zpěváka, který jim bude chybět. S láskou na něj vzpomíná zpěvák a skladatel Zdeněk Hrubý. „Sjezdili jsme společně nespočet akcí a koncertů v průběhu celých devadesátých let. Nebyl víkend, kdy bychom se nepotkali. Byl to pro mě šok. Byl zábavný parťák, když jsme nejednou až do rána zapařili po koncertě. Je mi to moc líto,“ vzkázala upřímnou soustrast rodině další ikona devadesátek.

Daniel Vali se zhroutil během večeře s přáteli. Ani včas přivolaná záchranka ho nedokázala přivést k životu. „Ještě včera jsme spolu mluvili, byl v naprosté pohodě, plný elánu. Je to strašné. Vůbec nemůžu uvěřit tomu, co se stalo. Zemřel náhle a nečekaně. Byl na večeři s přáteli, mezi nimiž byl i bubeník skupiny Divokej Bill,“ řekl pro CNN Prima News jeho kolega z  oblíbených „Maxíků“ Tomáš Báča alias Timi s tím, že kolegu zřejmě zradilo srdce.

Reklama

Další články

Načítám