Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Milovníci detektivních seriálů od chorvatského moře si Alžbetu Ferencovou oblíbili jako slovenskou kolegyni Jakuba Štáfka (33) v Policii Hvar. Půvabná brunetka zároveň září i na Slovensku, kde se v televizi uvádí už druhá série seriálu Iveta podle scénáře Petra Kolečka, v němž hraje hlavní roli.

Alžbeta, uměleckým jménem Zea, dorazila na předávání cen Český lev s kamarádkou, herečkou Natálií Germáni. Působily jako dva protiklady. Zatímco něžná blondýnka Natália oblékla světle růžovou róbu, Alžbeta si v Zalandu vybrala jednoduchý outfit, přičemž flitrované šaty s odhalenými zády doplnila pouze kabelkou stejné provenience.

Probrali jsme také seriálové projekty. „Iveta je velmi specifická a blízká mému srdci, protože to byl můj první projekt. A je to taková komedie, scénáře Petra Kolečka jsou úplně odlišné od čehokoli. Bylo to až skoro filmové, protože jednotlivé epizody mají délku čtyřicet pět minut a dává se tam důraz na kameru a obraz,“ popisovala. Tomu, že všemu, co je v Ivetě řečeno, možná neporozumí ani v Bratislavě, natož v Česku, protože se nehovoří běžnou slovenštinou, ale východňársky, se smála. „Já jsem z východu, takže tak mluvím,“ svěřila se.

Bavila ji ale také Policie Hvar. „Bylo to krásné, zábavné letní natáčení plné dobré nálady, což bylo fajn. Byla to velmi dobrá zkušenost, s Jakubem jsme si sedli, což bylo nejdůležitější,“ míní Alžbeta, která se Štáfkem točila i milostné scény. Současně pracuje také na nové hudbě, na podzim nebo na jaře by chtěla vydat desku. Nové album chystá i její partner, raper Paulie Garant, takže u nich doma panuje hodně tvůrčí atmosféra.

Reklama

Další články

Načítám