Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zatímco Karlos Vémola (38) během pobytu v Thajsku tvrdě trénuje, jeho manželka Lela Vémola (34) si užívá pořádný relax. Rýsovat své tělo na plavkovou sezónu totiž rozhodně nemusí, což také předvedla v titěrných bikinách.

Blondýnka se zvěčnila při slunění v bazénu a dala na odiv své silikonové vnady. „Slunce je nejlepší medicína,“ poznamenala Lela, která si po sdílení snímku v plavkách vyslechla samou chválu. „Sluší vám to, paní Lelo. Užívejte pohodu,“ napsal jí jeden z fanoušků.

„Nádherné, Lelo, fakt dokonalost,“ stálo v další z mnoha zpráv. „Neodolatelná,“ připsal jeden z fanoušků ke žhavému snímku z Thajska. Maminka Lily a Rockyho je často terčem kritiky za své odvážné fotky. V poslední době však změnila styl oblékání, je více elegantní a i tentokrát jí fanoušci vysekli poklonu.

Pobyt v Thajsku by Lela doporučila každému. „Je to jedna z mých nejoblíbenějších destinací. Je tam teplo, super jídlo, klid, harmonie,“ svěřila se Super.cz blondýnka před odletem. Vedle slunění a koupání v bazénu si v destinaci dopřává i klasické masáže. „Miluji na Thajsku ty masáže, to je boží, to musíte někdy vyzkoušet,“ prozradila Lela Vémola fanouškům během své dovolené.

Děti nechal pár tentokrát doma. Karlos se totiž připracuje na zápas s Attilou Véghem. „Já makám, žena leží u bazénu. Příští rok poletíme už s dětmi. To už budu v důchodu, budu to mít za sebou a budu moct odpočívat,“ prozradil nedávno Karlos.

Reklama

Další články

Načítám