Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Marice Šoposké (34) to na letošních Českých lvech velmi slušelo. Dokonce oblékla šaty, které jsou svým zajímavým střihem, ale také barvou jedněmi z nejdiskutovanějších.

Oblíbená herečka vynesla elegantní lahvově zelené dlouhé šaty, ve kterých vynikla její štíhlá postava. V tomto případě nebylo nutností oblékat ani podprsenku. Marika pak Super.cz přiznala, že jí šaty padly do oka na první dobrou a jiné už před slavnostním večerem nezkoušela. Cítila se v nich zkrátka příjemně.

Stejné šaty od značky Victoria Beckham nedávno vynesla také Lela Ceterová (34). Známá blondýnka je oblékla na jednu z premiér filmu svého manžela Karlose Vémoly. V tomto případě však šlo až o druhou volbu. Původní šaty z ní totiž strhl eskalátor.

„Tentokrát ne můj muž, ale eskalátor ze mě strhl šaty na premiéře jeho filmu Karlos, která se konala v Bratislavě. Naštěstí mě zachránila moje kamarádka Deniska. Jinak bych musela přijít v kalhotkách,“ uvedla Lela s úsměvem a informací, že měla štěstí v neštěstí. Během pár minut se jí podařilo sehnat nové šaty, které mamince dvou dětí také sedly jako ulité.

Reklama

Další články

Načítám