Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

I když má teď máslo na hlavě kvůli zveřejnění komunikace s novinářem, který se ho ptal na podporu Petera Pellegriniho, Patrik Rytmus Vrbovský (47) to vnímá přesně naopak. Pravdu má on a ostatní jsou proti němu.

„Cítím to tak, že jestli to tak bude pokračovat dál, půjdu do politiky,“ slíbil Patrik Rytmus Vrbovský v jednom ze svých vyjádření na Instagramu. Dál to nerozvedl, a tak se fanoušci mohou jen dohadovat, jestli to bude v řádu měsíců či let. Pokud nový prezident splní, co slíbil před volbami, možná se raper do politiky ani nepohrne.

Beztak by to udělal jen proto, aby znovu spojil rozhádanou vlast, která se teď rozdělila na dva tábory. Pravdou je, že takového politika Slovensko ještě nemělo. Diplomacie sice není Rytmusovou nejsilnější stránkou, než usedne v některém z křesel, může na sobě ještě zapracovat, aby byl na výkon funkce co nejlépe připravený, pokud v ní chce nějaký čas setrvat a splnit to, co voličům slíbí.

Nezbývá než věřit tomu, že svých slov dostojí a Slováci brzy budou moct oslavit nového politického šíbra, který je vyvede z vleklé krize. Do karet mu jistě hraje fakt, že má peněz víc než dost. Nebude ho tak lákat pletichaření v této sféře tak obvyklé.

„Poprvé a naposled vysvětlím jednu věc, co se tu rozmohla, jak si někdo koupil náš politický názor bez vlastního přesvědčení. Můj muž opravdu není nic nedělající zpěvák bez příjmu. I já mám dost nabídek. Otevřeně však říkám, že příjem mého manžela by stačil na to, aby se krásně a velkoryse postaral o naši rodinu, a já bych vůbec nemusela pracovat,“ reagovala na Instagramu raperova manželka Jasmina Alagič (34).

Konkrétně o tom, zda od Pellegriniho partičky se svým mužem inkasovali honorář za podporu před volbami, ale nepsala.

Reklama

Další články

Načítám