Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka a bývalá milenka Leoše Mareše Lucie Petrišková prožívala před více než čtyřmi roky obrovský smutek, kdy nemoci podlehla její milovaná maminka. Nyní roní slzy znovu. Modelka přišla i o tatínka.

„Už je to víc jak měsíc a mně připadá, jako by se můj mozek ze začátku přepnul na jiný program a já si za žádnou cenu nechtěla přiznat, že je to pravda. Že už tady nemám ani Tebe…,“ napsala do nebe svému tatínkovi.

„Když jsem Ti volala tu záchranku, měla jsem obrovský strach, ale když už si pak byl v nemocnici, byla jsem přesvědčená, že to zvládneš. Každý den jsem Ti tam ukazovala fotky nás všech a zase viděla v tvých očích, že tady chceš být s námi, že chceš bojovat. Mrzí mě to, hrozně mě to mrzí. Byl jsi skvělý táta a já díky Tobě měla to nejlepší dětství, jaký jsem si mohla přát,“ dodala Lucie.

„Dávejte na nás seshora s mamkou pozor, prosím,“ dodala v slzách modelka, která pravidelně předvádí například pro návrhářku Beatu Rajskou.

Reklama

Další články

Načítám