Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Informace, že herec a prezident Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary Jiří Bartoška (77) opět bojuje s rakovinou, překvapila mnohé. Nádherný vzkaz plný podpory Bartoškovi prostřednictvím televize poslal Marek Eben (66). Stalo se tak během sobotního, osmého kola StarDance.

Moderátor zmínil Jiřího Bartošku po vystoupení Dariji Pavlovičové (22) a Dominika Vodičky, kteří si pro tanec Slowfox vybrali píseň Can't Take My Eyes Off You. „Musím vám říct, že vždycky, když slyším tuhle píseň, tak se mi vybaví jedna situace, která se opakuje každý poslední den během karlovarského festivalu, kdy se shromáždí tak deset až patnáct dívek, které pracují na festivalu – a ty obklopí Jiřího Bartošku. On si sedne do křesla a ony mu zpívají tuhle píseň. Je to velmi krásná scéna. Pevně doufám, že to ještě mnohokrát uvidím,“ řekl Eben.

Jiřímu Bartoškovi se rakovina vrátila po devíti letech. Dle lékařů má ale velkou šanci, aby zákeřnou nemoc opět porazil. Návrat rakoviny totiž zachytili včas. Jedná se prý o takzvaný zapouzdřený nádor, který se podle lékařů dá mnohem lépe odstranit.

Reklama

Další články

Načítám