Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Poprvé od vypuknutí aféry kolem anglické fotbalové hvězdy Kylea Walkera, u nějž se potvrdila opakovaná nevěra, se samotný hlavní aktér rozhodl promluvit. Exkluzivní rozhovor poskytl britskému deníku The Sun; v něm si uslzený fotbalista sypal popel na hlavu.

Třiatřicetiletý hráč týmu Manchester City a posila anglické reprezentace krutě doplatil na své zálety. Poté, co se potvrdilo, že je Walker otcem i druhého dítěte influencerky Lauryn Goodman, fotbalistu opustila jeho manželka Annie Kilner. Ta s ním navíc momentálně čeká již čtvrté dítě. Svého nevěrného manžela vyhodila z jejich rodinného domu, kde zůstala s jejich třemi syny. Fotbalový obránce tak aktuálně bydlí v pronajatém domě.

Walker se v rozhovoru pro deník nechal slyšet, jak moc lituje svých „idiotských činů a rozhodnutí“, které vyústily v rozpad manželství s milovanou ženou, jež byla jeho nejlepší kamarádkou a zároveň pravou rukou. Zároveň přiblížil i okamžik, kdy mu milenka řekla, že s ním čeká druhé dítě. Lauryn mu zavolala v momentě, kdy se chystal na trénink.

„Lauryn mi to řekla koncem října nebo začátkem listopadu. Pamatuji si, jak jsem se chystal na trénink, když mi zavolala. V tu chvíli jsem byl u fyzioterapeuta. Skoro jsem omdlel. Zbělal jsem. Zeptal se mě, co se děje, a já mu nic neřekl, protože jsem to potřeboval zpracovat sám. Požádal jsem ho, jestli bychom to dnes mohli zrušit, a on souhlasil,“ rozpovídal se Walker.

„Přešel jsem do režimu přežití. Říkal jsem si, co jen můžu udělat, abych se ujistil, že se můžu vrátit domů k Annie a ke klukům?“ pokračoval s tím, že dál trénoval a hrál, protože to pro něj bylo osvobození od emočního stresu a úzkosti, a dál se snažil udržet to v tajnosti.

Annie ovšem jednoho dne dostala zprávu na Instagramu od samotné Lauryn, která jí sdělila, že s ní Kyle zplodil další dítě. Přesto si fotbalista dál stojí za svým a trvá na tom, že s Lauryn nikdy žádný vztah neměl. V dubnu 2020 mu Goodman porodila syna Kaira, ale fotbalista své ženě řekl, že šlo o záležitost na jednu noc.

Annie se rozhodla – po manželově příslibu, že již nikdy nebude Lauryn kontaktovat z jiných než finančních důvodů týkajících se jejich syna – mu dát ještě šanci. V srpnu 2022 se ale Lauryn přestěhovala blíž ke Kyleovi a ten se poprvé setkal i s Kairem. Začátkem října pak Kyle odjel do Londýna na operaci třísel a tajně se s Lauryn setkal. Dvojice poté společně strávila noc, což prý nebylo plánované.

„Beru plnou zodpovědnost za rozhodnutí, která jsem udělal a která zranila ostatní lidi. Udělal jsem to z vlastní vůle a v této situaci nebudu vinit ani nikoho jiného. Byl jsem to já, kdo to udělal, já a Lauryn. Kdybych to mohl vrátit, udělal bych to. Udělal jsem idiotskou volbu a idiotské rozhodnutí. Nemohu si ani představovat, co Annie prožívá, zkoušel jsem se jí zeptat, ale je to jen samá bolest,“ dodal fotbalista, který zřejmě už svou šanci na nápravu promarnil. Jeho žena již odložila snubní prsten a najala si právníky.

Reklama

Další články

Načítám