Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Eva Perkausová (30) sdílela se svými sledujícími nové fotografie. Ty byly pořízeny pouhých pět dní po jejím druhém porodu a z výsledku spadla fanouškům brada. Krásnou blondýnku si vzala na starost vizážistka, stylistka a na nových snímcích vypadá nejen dle slov příznivců, ale také své fotografky, jako kdyby nikdy nerodila.

Tyhle něžné fotografie se dočkaly velké odezvy a veřejně na ně reagovala také trojnásobná maminka Lucie Šlégrová (42), kterou Evina vizáž v tom nejlepším slova smyslu odrovnala.

„Ve mně už pár dní rezonuje Eva Perkausová a její vizáž a podoba po porodu. Přátelé, já vám sem dám svoji fotku, jak jsem vypadala po porodu. Nevím, jak to ta ženská dělá, je to neuvěřitelné. Já to prostě nechápu a přála bych to každé z nás, abychom to takhle měly,“ řekla Lucie Šlégrová, která se setkala se svou, zcela jinou realitou.

„Ženy, neee, nebojte, není to normální. Určitě neee. Normální je vypadat oteklá, obtloustlá, unavená, vyblitá, a většinou bohužel fakt nepřitažlivá. Plus 27 kilo, jako bonus vyhřezlý konečník (na kruhu jsem seděla ještě 3 měsíce po) a jeden uzlík lásky,“ uvedla s úsměvem k několika fotografiím.

A právě za odhalení své reality se setkala s výraznou zpětnou vazbou. Mateřství a porody jsou na sociálních sítích zřejmě velkým tématem.

„Evidentně s vámi tohle téma v tom nejlepším slova smyslu hnulo, mně snad v životě nepřišlo tolik zpráv jako tentokrát. Každopádně, chápeme se, je to blbost, devětadevadesát procent z nás vypadalo jako já, takže hezky na fešandu a zbytek na barbie, což je docela malé procento. Ale já jim to přeji, také bych si to přála, jenom to prostě nějak nevyšlo. Třikrát jsem rodila a třikrát mi to nevyšlo, nevadí. Už to nebudu počtvrté zkoušet, zda budu takhle krásná. Já vím, že nebudu,“ dodala Lucie Šlégrová.

Reklama

Další články

Načítám