Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V loňském roce oslavila Lucie Šlégrová (42) třetí narozeniny svého nejmladšího syna. Jak sama tvrdí, už je v modelingovém důchodu, a tak se rozhodla úplně změnit profesi a začala pracovat v rádiu. Královna krásy z roku 2005 redakci Super.cz pozvala na sever Čech, na který nedá dopustit a kde celý život žije. Ukázala nám svůj běžný den v rádiu, vzala nás do teplického divadla, kde se po letech vrátila k tanci, a pochlubila se synem Ronem, kterého má s manželem Jiřím Šlégrem.

9:00

Modelka začíná svůj den v regionální rozhlasové stanici v Ústí nad Labem, kde každou hodinu vysílá aktuální zpravodajství. „Začíná tady můj každý všední den. Jsem tady od 7:40 hodin do dvou hodin do odpoledne, kdy připravuji zprávy. Nastupovala jsem právě jako regionální zprávařka,“ svěřila se Super.cz Lucie Šlégrová, kterou nová profese nadchla.

13:00

Za Lucií jsme do rádia dorazili v době, kdy už byla součástí odpolední show, kterou moderuje s Alešem Lehkým a Danem Rakaczským. „Přešla jsem postupně ke klukům do show, od dvanácti do dvou jsem součástí moderace. Většinou ve dvě končím, připravuji víkendové zpravodajství, odtud jedu pro malého do školky, jedu nakoupit, odvezu kluky do kroužků a mám svoje tancování v divadle, kam jsem se po letech vrátila,“ prozradila modelka, která po práci v Ústí nad Labem vyrazila do Teplic.

14:45

V Krušnohorském divadle v Teplicích nás Lucie vzala do tanečního sálu, kam chodí od dětství. Tanec je pro modelku od mládí vášeň a před více než rokem se k němu aktivně vrátila a také vystupuje. „Manžel mě má rád a tím, že miloval hokej a sport a jsme oba sportovně ladění, tak mě v tomhle podporuje. Kdybychom neměli toho nejmenšího prcka, tak už to nikdo neřeší, protože velký kluci už mají kamarády a svoje zájmy. Samozřejmě je kolikrát otázka, kdo bude hlídat malého. Manžel se perfektně stará, je skvělý. Do toho rodiče a mám kamarádku, takže když trénujeme nebo máme před vystoupením, tak využívám všechny členy rodiny,“ prozradila Lucie, která má z prvního manželství ještě dva syny.

15:45

Po lekci tance za námi dorazil už také nejmladší syn Ron, kterého přivedla ze školky Lucky dobrá kamarádka. Modelka nám ukázala další kouty divadla, kde vyrůstala, a prozradila, že přestože by byl manžel rád, kdyby z jejich chlapečka vyrostl hokejista, malý Ron je po mamince. „Já bych to před manželem neříkala nahlas, figurou a podobou je to celý tatínek, ale ten rytmus jednoznačně má od narození, tancuje pořád. Něco tam ze mě být musí, při nejhorším to dopadne tak, že budeme mít doma krasobruslaře,“ řekla s úsměvem Lucie. Jako rodina jsou prý kompletní. „Jsme definitivně kompletní, naštěstí jsem nikdy neměla touhu, že bych prahla po dceři. Když jsem byla potřetí těhotná, tak manžel si přál v koutku duše chlapečka, ale mě to bylo jedno, na kluky jsem zvyklá. Máme třetího kluka do party a jsme kompletní,“ dodala modelka.

16:30

Po tréninku jsme se s Lucií přesunuli na její oblíbené místo, kam chodí relaxovat. Přestože už v únoru oslaví modelka 42. narozeniny postavu má stále skvělou. „Jsem už modelka v důchodu, jsou ale charitativní akce, se kterými spolupracuji dlouhá léta. Tohle studio jsem objevila po porodu, s každým těhotenstvím jsem poměrně nabrala. S tím posledním jsem měla 30 kilo nahoře. Díky chůzi, ale i masážím se mi to podařilo shodit,“ svěřila se nám Lucie, která šla na hodinovou masáž.

17:30

Po hodině odpočinku jsme si s modelkou ještě krátce popovídali. Řeč přišla i na manžela Jiřího Šlégra, který před pár měsíci musel na operaci a byl dva měsíce hospitalizovaný. „Bylo to hodně náročný, toho času jsem tady neměla ani maminku. Byla tam priorita, aby to s manželem dopadlo dobře, jela jsem práce, děti, jídlo kroužky. Člověk jel jako robot, ale vše dobře dopadlo. Manžel sem chodí někdy se mnou. K tomu chodí na rehabilitace a fyzioterapie, ještě v pořádku není, chvilku to potrvá, řekli mu tak rok. Ještě trochu pajdá, záda jsou prevít, má je z toho sportu dobitý, ale jsme rádi, že vůbec chodí a že vše dobře dopadlo,“ svěřila Lucie, která už potom spěchala domů za svou rodinou.

Reklama

Další články

Načítám