Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Magazín Perfect se aktuálně pyšní velmi pikantními obálkami. Na odvážné focení kývly modelky, které se proslavily především jako dcery slavných rodičů. Černobílou variaci zdobí Lourdes Leon (27) a barevnou Amelia Hamlin

Obě mladé ženy se svlékly do spodního prádla a podvazků. Zatímco dcera popové královny Madonny a tanečníka a herce Carlose Leona oslnila na umělecky pojatém snímku v tělovém korzetovém body a černém krajkovém podvazkovém pásu, kde nechává vyniknout svou smyslnost a havraní hřívu vlasů, druhá obálka je ještě o něco rajcovnější. Magazín se s oběma verzemi pochlubil na svém Instagramu.

Amelia, jejíž maminkou je herečka známá například ze seriálů Tak jde čas nebo Melrose Place Lisa Rinna a otcem hrdina ze Souboje Titánů Harry Hamlin, je už několik let vyhledávanou modelkou. Po mamince zdědila stejně jako její starší sestra Delilah všechny předpoklady k úspěšné kariéře, a tak se není čemu divit, že slaví na poli modelingu úspěchy.

Monochromatický styling v případě Amelie zahrnoval minimalistické červené bikiny, podvazky a sandálky na podpatku ve stejné barvě. Součástí spolupráce s magazínem je podle očekávání i rozhovor s oběma hvězdami z titulní strany. „Amelia nám vypráví o životě v New Yorku, o tom, jak se jí pokaždé stýská po Los Angeles a o předmětech a rituálech, díky nimž se cítí jako doma, když cestuje,“ zní u popisku obálky s Amelií, která prý v NY žije již třetím rokem, ale téměř nikdo to neví.

Amelia i Lourdes se ovšem ani jindy nezdráhají ukazovat tělo a na společenských akcích bývají mnohdy za nejodvážněji oděné osobnosti červeného koberce. Maminky jsou na ně ale náležitě pyšné a obálky magazínu s jejich dcerami sdílely na svých sociálních sítích. Lisa k příspěvku napsala: „Wow, být focena Davidem Baileym! Do toho, Amelie!“ Madonna následně připsala k titulce s její dcerou jednoduše: „Moje dítě je dokonalé.“ Lidé ale jejich poslední modelingový počin hodnotí trochu jinak a vesměs se shodují, že snímky působí vulgárně a neshledávají na nich nic atraktivního. A jak byste holky ohodnotili vy?

Reklama

Další články

Načítám