Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Patří k nejznámějším a také k nejlépe placeným herečkám současnosti. Zásadní rolí kolumbijské rodačky Sofíi Vergary byla Gloria v mimořádně populárním seriálu Taková moderní rodinka, který se dočkal jedenácti sezon. Na kontě však má mnoho dalších postav. V rozhovoru pro magazín El País herečka nedávno uvedla, že za první příležitosti v zábavním průmyslu vděčí svému vzezření.

Vergara je bezesporu krásná žena, která se navíc nebojí své přednosti ukázat v sexy outfitech. I postava Glorie oplývala sex-appealem.

„Bylo by absurdní to popírat nebo se kvůli tomu cítit špatně,“ reagovala na komentáře, že jí vzhled pomohl dostat se do šoubyznysu. „Má obrovská prsa a figura mi otevřely dveře. Byly pomyslným cestovním pasem do tohoto světa – když mi bylo dvacet a začínala jsem jako modelka,“ uvedla. „Ale dnes je mi 51 a jsem pořád tady,“ dodává.

Jako další svá plus uvedla, že je od přírody nebojácná a nebojí se riskovat. „Nedělám operaci mozku, je to jen zábava, a to nejhorší, co se mi může stát, je, že řeknou, že vypadám příšerně nebo že jsem kráva a nevím, jak se má hrát. To zvládnu,“ uvedla Vergara.

Že poutá pozornost, si prý poprvé všimla na střední škole, kde ji naháněli kluci. „Od mladého věku jsem znala své přednosti a hrála s tím,“ přiznala. S těmi, kteří by se nezajímali o nic jiného než jen o vzhled, ale čas neztrácí. „Pokud někdo vidí jen má prsa, je to jeho problém,“ dodala herečka, která se nyní dočkala i velké dramatické role. Ztvárnila ústřední postavu v seriálu Griselda.

Reklama

Další články

Načítám