Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bez svého přítele, kolumbijského filmaře Juana Davida, bude půvabná vnadná blondýnka Malvína Pachlová nejen o Vánocích, ale ještě nejméně měsíc po nich. "Juan odjel za rodiči do Kolumbie, chtěla jsem jet také, ale v divadle nemám tak dlouhou pauzu, aby se tak daleká cesta vyplatila. Vrátit by se měl snad na začátku února," svěřila nám.

Na to, že by jí ho odvedla nějaká půvabná Indiánka, Malvína vůbec nemyslí. "Jsem ráda, že po dlouhé době rodiče navštíví. A my si důvěřujeme. Já věřím jemu a on mně. Naopak si myslím, že by mohl aspoň trošku žárlit. Ale to on ne. Žárlivou majetnickou povahu, která se Jihoameričanům přisuzuje, rozhodně nemá," míní Malvína.

Herečka tak svátky stráví s bratrem a s rodiči a pak zase naskočí do práce, mj. do muzikálu Mýdlový princ, v němž hraje s kamarádkou Terezou Kostkovou, díky které jsme se vlastně potkali. Malvína totiž byla jedním z hostů na vernisáži Tereziných fotografií z Mallorky, na kterou jsme byli také pozváni.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám