Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Julia Roberts (56) své soukromí s veřejností příliš nesdílí. O to vzácnější je fotka s manželem Dannym Moderem, kterou pustila do světa, když oslavovala jeho pětapadesáté narozeniny. Manželé jsou spolu dlouhá léta, stále ale vypadají jako zamilované hrdličky.

Julia Roberts hrála v bezpočtu filmů, v nichž měla smůlu v lásce. A přestože hollywoodští herci občas nemívají štěstí na dlouhodobé vztahy ani v životě, zrovna u Julie je to přesně naopak. A to i když ani její příběh lásky rozhodně nebyl obyčejný. Herečka a kameraman se poprvé setkali v roce 2000 při společné práci na filmu Mexičan. Julia tehdy chodila s Benjaminem Brattem a Moder byl ženatý s Verou Steimberg.

Jenže jak to tak bývá, láska si cestu vždycky najde a po konci obou vztahů se ti dva dali dohromady. Své ano si řekli už v roce 2002 a vychovávají spolu 19letá dvojčata Hazel a Phinnaeuse a 16letého syna Henryho. Se svým manželem nechodí Julia příliš často do společnosti a i na sociální síti jej „odhaluje“ hlavně ve chvílích, kdy se jedná o výročí nebo narozeniny. A jedna příležitost se naskytla právě teď.

Julia sdílela intimní snímek, kdy svému muži leží v náruči a láskyplně se mu dívá do očí. „Všechno nejlepší k narozeninám tomuto úžasnému muži, který rozzářil náš svět,“ napsala k fotce, která dokazuje, jak moc se mají manželé stále rádi. O svém muži promluvila také v prosinci v pořadu Today, kdy řekla, že je to kotva a kapitán jejich (rodinné) lodi. A také jak se její život změnil, když ho poznala. Jindy se svěřila s tím, že život s Dannym a jejich dětmi je pro ni splněným snem.

Reklama

Další články

Načítám