Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po letech v zahraničí se Lucie Smatanová (38) vrací na nějakou dobu zpět do Česka. Několik let žila modelka v Itálii, po rozchodu pak poslední roky byla ve Švýcarsku, teď si plánuje dodělat vysokou školu a bude doma víc než dost. Kde nakonec zapustí kořeny, ale netuší.

„Přijela jsem asi před týdnem. Tady v Česku musím dodělat školu, pořád ji nemám ještě uzavřenou. Doufám, že to letos konečně zdárně uzavřu, mám inženýrské studium, diplomovou práci mám rozepsanou, doufám, že ji brzy uzavřu,“ prozradila Lucie s tím, že sama netuší, proč šla studovat v Česku. „Skoro tady nejsem, taky nevím, proč jsem ji šla tady studovat,“ řekla s úsměvem misska, kterou jsme potkali na otevření butiku.

Ve společnosti se objevila v modelu, ve kterém připomínala mořskou pannu. Výrazná barva šatů pak dala vyniknout jejímu opálení. „V šatech od Martiny Pipkové Loudové se cítím vždycky skvěle, musím tedy říct, že tuhle barvu bych si asi neodvážila sama vybrat, ale cítím se v nich skvěle,“ dodala Lucie, která nyní bude několik měsíců doma, kde se pak usídlí, ještě teď netuší.

„Momentálně potřebuji zůstat v Česku delší dobu a nevím, co se pak odehraje v mé hlavě, jestli se vrátím do Švýcarska a zůstanu tam, nebo jestli zkusím ještě nějakou jinou zemi,“ prohlásila Lucie s tím, že už by se ráda také usadila. „Já bych ráda měla rodinu, samozřejmě, ale partnera nemám,“ dodala modelka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám