Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Není to tak dlouho, co Lucie Smatanová (38)přiznala, že je konečně se svou figurou spokojená. Modelka se na své postavě snažila zapracovat a díky vhodnému cvičení a stravě se jí to podařilo. Figurou a deseti kily nahoře se nyní pochlubila v plavkách.

Půvabná brunetka vyrazila na pár dní k moři a cílem její cesty se stala Malta. „Poprvé za moji kariéru nemusí klienti nic špendlit a zužovat, oblečení mi konečně sedí tak, jak má. Podařilo se mi přibrat deset kilo, hlavně na svalech,“ svěřila se Super.cz Lucie, která je nyní šťastná, že má ve svých letech ženskou postavu.

„Z 53 kg na 63 kg. Pojďme si to říct upřímně, v sedmatřiceti chci ženské tvary, a hlavně zůstat zdravá,“ svěřila se Smatanová, která se stále věnuje modelingu, a to i čtrnáct let poté, co získala korunku krásy a stala I. vicemiss České republiky. Práci má Lucie především v zahraničí, kvůli focení a módním přehlídkám tak už roky cestuje po celé Evropě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám