Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Být na výsluní s sebou nese nejenom obdiv, peníze a nadšené fanoušky. Své o tom ví herečka a zpěvačka Eva Burešová (30), která se musí stále potýkat s negativními reakcemi haterů. I to u ní zapříčinilo pocit vyhoření.

Eva kritiku velmi těžce nese, stále tak přemýšlí, že by skoncovala s uměleckou kariérou. „Ten pocit pořád funguje. Ty hlasy v mé hlavě jsou stále silnější, říkají, ať toho nechám. Jsem fakt hodně přecitlivělá, a jak jsou teď všude na internetu ty veřejné diskuze, tak tam jsou hodně nenávistné projevy vůči mé osobě. Ať udělám cokoli, tak se dočkám šílené negativní odezvy, protože to dobro tak nějak šeptá a to zlo vždy křičí nahlas,“ svěřila se Super.cz.

„Ano, pocit vyhoření mám stále. Bojuji s tím každý den. Nejsem jediná a můžu ho mít i ve třiceti letech, jak se někteří podivovali. Protože makám opravdu hodně. Měla jsem fakt náročný rok, nejen pracovně, ale samozřejmě mám dvě malé děti a do toho to starší mám s někým jiným, tak to je taky trošku náročnější. Takže pořád s tím bojuji, nejsem ještě úplně ok, ale věřím, že to brzy bude dobré,“ doplňuje v našem rozhovoru.

Naštěstí se může upínat na hezké věci, které jí dělají radost a na které se těší. Jako například na koncert s názvem Vánoce v O2 areně, který proběhne 21. prosince a zpěvačka tady společně s Richardem Krajčem, Dashou, Pokáčem, Adamem Plachetkou a dalšími vystoupí. „To je nádherný pocit, ty přípravy do areny. Celkově vánoční čas, moje rodina. A samozřejmě koncerty a divadlo,“ dodala zpěvačka a herečka.

Reklama

Další články

Načítám