Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Eva Burešová (30) a Přemek Forejt (37) spolu už brzy oslaví třetí výročí vztahu. Pár si své soukromí střeží a příliš je nesdílí na sociálních sítích. Což u některých lidí zřejmě vyvolalo myšlenky, že se tento vztah blíží ke konci. Opak je ale pravdou a spekulacím se partneři jen smějí.

„Tak jsme se dneska s tím mým Přemečkem šli projít po nákupech a viděli jsme obrovskou titulku nějaké neplechy, kde psali, že je rozchod na spadnutí. Tak hlásíme, že jsme stále tady, stále spolu a stále zamilovaní jak jen lidi, kterým se blíží třetí výročí, můžou být,“ napsala Eva Burešová na sociální sítě.

„No, co vám budu povídat, ještě že ten náš citlivý Náťa ještě neumí číst, asi by ho to mohlo mrzet,“ dodala oblíbená herečka a zpěvačka, která nám před časem přiznala, že prožívá nejkrásnější vztah v životě.

„Láska, kterou mám k Přemkovi, obdiv ke vztahu, který máme, to je to, co se tam prohloubilo. Je to nejkrásnější vztah, který jsem zažila. Poprvé zažívám, že někoho zajímá, jak se cítím, že mě má opravdu rád. Všechno se prohloubilo. Jsem strašně zamilovaná,“ svěřila se Super.cz.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám