Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Jitka Schneiderová (51) tančila ve StarDance s Markem Dědíkem (41). V roce 2015 skončili na druhém místě za vítěznými Marií Doležalovou (37) a Markem Zelinkou. Ale i  tak toho dokázala využít. Uspořádala i velkou taneční charitativní show.

„Na StarDance mám jen ty nejhezčí vzpomínky, šla bych zase hned tančit,“ vyznala se herečka. „My jsme pak dělali večer Díky tanci pro nadaci Hledáme rodiče na podporu pěstounské péče. V Lucerně to bylo krásné, byla tam spousta kamarádů, kteří ve StarDance účinkovali, a vybrali jsme přes dva miliony korun,“ vzpomínala.

Na tanec bych si ještě troufla, ale musela bych trénovat. I když v divadle, ve Studiu DVA, tančím s Romanem Zachem v představení Moje tango. Ale to je spíš takové divadelní tancování, z toho, co jsem tančila ve StarDance, si nepamatuju vůbec nic. To prostě nejde. Něco se naučíte, ale pak to zapomenete, protože se jdete učit další tance, když máte to štěstí, že pokračujete dál,“ doplnila s tím, že se svým tanečníkem Markem Dědíkem je stále v kontaktu.

Na slavnostním večeru to Jitce slušelo, při výběru šatů sáhla do vlastních zásob a zvolila model od návrhářky Zuzany Kubíčkové a luxusní lodičky, v nichž vynikla její lýtka. Zda udělala dobře, posuďte na snímcích v naší fotogalerii.

Reklama

Další články

Načítám